На полицю
0
0
0

🎧 Граф Монте-Крісто

Додано 2022-11-01 08:10:02
Сюжет роману автор взяв із архівів паризької поліції. Справжнє життя Франсуа Піко під пером майстра жанру перетворилося на захопливу історію про Едмона Дантеса, в'язня замку Іф. Після зухвалої втечі він повертається в рідне місто, щоб здійснити правосуддя — помститися тим, хто зруйнував його життя.
    Елементи 1—9 із 9.
    Інна February 12, 2024
    З щирою вдячністю та найтеплішими побажаннями, творчої наснаги та многая літа мирного життя та успішної праці – і адміністрації сайту, і Сергію Москаленку особисто, за милозвучне мені озвучування одного з найулюбленіших ще зі школи романів любою рідною мовою. Безліч разів перечитано книжку, але таке розкішне читання/звучання, що повернуся (за можливостей), мабуть, ще не один раз! Дякую за можливість, бодай трішечки відволіктися від бід сьогодення, та відчути себе бодай трішечки щасливішим... Попри все на часі. Мирного неба всім нам!
    Катерина May 4, 2023
    Даний роман перечитувала кілька разів. Дуже сподобався. До речі в головного героя даного роману є реальний прототип, тобто була подібна історія в реальності. Не бажаю нікому опинитися в такій ситуації. 
    Ірина April 28, 2023
    Це одна з моїх улюблених книг. Роман був написаний в 1945 році та приніс А.Дюма надзвичайну популярність, а також великий фінансовий прибуток. Головним героєм є молодий марсельський моряк Дантес, який повертається з плавання, щоб одружитися зі своєю нареченою Мерседес. В результаті виявляється, що в нашого героя є дуже багато заздрісників, які хочуть помішати щастю молодої пари, та ув'язнюють Дантеса в замку Іф. Для мене ця книга про справедливість та честь, про те, що рано, чи пізно кожен отримує саме те на що заслуговує. А кохання може перебороти будь-яку складність. На жаль тема роману актуальна і на теперішній час.
    Славік April 22, 2023
    Для мене ця книга справжній шедевр. Шкода, що невинним людям приходиться переживати такі муки. Ось так одним все, а іншим тюрма, страждання. Але кара приходить до усіх.
    Микола April 21, 2023
    Для мене це один з найкращих романів. Можливо тому, що я завжди не вірив в справедливість нашої системи. І це чудовий приклад, як правосуддя руйнує життя абсолютно не винної людини. В реальному житі на жаль відплата приходить рідко. Роман написано чудово, читаючи виникає біль, жаль та сильна лють на цей несправедливий світ. Роман вартий уваги.
    Анатолій April 19, 2023
    Дуже важка, але на жаль реальна подія, яка трапляється і в сучасному суспільстві. Життєві переживання, біль та ненависть до системи, яка несправедливо засуджує головного героя. Роман вартий уваги, хоча б для того, щоб розуміти, що в житі бувають речі, які абсолютно не залежать від нас. Потрібно завжди бути обережним. 
    Сашко March 30, 2023
    Даний роман я вже читав кілька разів, і звичайно дивився фільм. Є певні відмінності, в книзі опис більш детальний і сильніше затягує. Чудовий письменник, написано зрозумілим текстом, дуже легко читається. Сама історія людини, яка потрапила під дію системи, і була несправедливо засуджена, дає нам зрозуміти, що ніхто не в змозі захисти себе в цьому світі. Що наша правова система не є досконалою, такі випадки не є винятком і в сучасному світі. Але в книзі в результаті все закінчується щасливим хепіендом, що не завжди трапляється в реальності, хоча книга написана на реальних подіях.
    Якщо ви шукаєте захопливу книгу, яка принесе вам багато задоволення, я настійно рекомендую вам її прочитати. Ця книга є класикою світової літератури і є однією з найкращих книг, які я коли-небудь читав. Якщо ви шукаєте захопливу книгу, яка принесе вам багато задоволення, я настійно рекомендую вам її прочитати. Ця книга є класикою світової літератури і є однією з найкращих книг, які я коли-небудь читав. Історія про головного героя, Едмона Дантеса, який був зраджений і відправлений до в'язниці, захоплює з перших рядків. Ця книга є справжнім шедевром, наповненим інтригою, сюжетом, діалогами та персонажами, що дихають життям. Постійно перечитую. Раджу!
    Олексій March 29, 2023
    Дуже хороший роман написаний чудовим письменником.Читається легко. Але важка і несправедлива історія життя головного героя. На жаль в житі таке трапляється.
×