На полицю
0
0
0

🎧 Гаррі Поттер і філософський камінь

Додано 2022-06-21 08:10:04
Початок всесвітньо відомої історії хлопчика-чаклуна та його друзів.

Роман серії «Гаррі Поттер» британської письменниці Дж. К. Ролінґ, опублікований 30 червня 1997 року видавництвом «Блумсбері Паблішинґ» у Лондоні. Станом на серпень 2007 року книга займала друге місце у списку бестселерів усіх часів серед творів художньої літератури нерелігійної та неполітичної тематики (поступаючись лише «Дону Кіхоту» Мігеля де Сервантеса)

Ютуб канал Характерника

Також можна прослухати серію книг Гаррі Поттер в озвученні Галини Шумської
    Елементи 1—9 із 9.
    Антон May 30, 2023
    Моя перша паперова книга, помню як подарували її, ще досі лежить десь на поличці вже понад 20 років. Інколи переслуховую аудіо або передивлююсь фільми, нажаль часу читати вже не вистачає..
    Яна May 5, 2023
    Роулінг має прекрасну уяву, та чудово пише. Її книги це справжнісіньке диво. З найпершого розділу ти занурюєшся в її світ з головою. Прочитавши останню, главу не хочеш з ним розлучатися. Однозначно п'ять зірок. Кожна частина з серії книг унікальна, але ця мені подобається найбільше. Мабуть, тому що тут починається знайомство з головними героями та їх пригодами.
    Ольга May 4, 2023
    В книзі є певні відмінності з фільмом. Для мене особисто книга цікавіша. Більше деталей та цікавих моментів. 
    Коля April 27, 2023
    Мені дуже подобається вся серія книг про Гаррі Поттері, вона мені нагадує дитинство. Хочеться  повернутися в цей видуманий та непередбачуваний світ Серед усіх книг хотів би виділити частину про Філософський камінь. Перше знайомство з Гарі та іншими героями, перші враження про опис школи Хогвартс, незвичайних вчителів. Сюжет книги непередбачуваний, магія, чаклунство, поринаєш у новий світ. Прочитав за чотири дні, не хотів відриватися, настільки зачепило. Дана книга є чудовим подарунком для будь-якої дитини. Це дійсно шедевр в літературі. Письменниця має надзвичайний талант та уяву.
    Назар April 22, 2023
    Перечитав на одному подиху. Ніколи раніше не читав нічого настільки захопливого. Набагато краще та поглиблено ніж фільм. Письменниця нового формату, з хорошою уявою. 
    Ірина April 20, 2023
    Перечитувала вже безліч разів. Гаррі Поттер це надзвичайно цікавий роман, кожна з частин дивовижна та дуже затягує. Філософський камінь, для мене найцікавіша, найкраще розповідається про головних героїв. 
    Коля March 30, 2023
    З появою книги про Гаррі Поттера в мене змінилося враження про фентезі. Роман дуже добре написаний.
    Тетяна March 29, 2023
    Аудіо книга мені дуже подобається. Слухаю зазвичай коли їду в транспорті. Гаррі Поттер це взагалі класика. Всі книги можна перечитувати і слухати багато разів. Та й у книзі більше подробиць ніж у фільмах.
    Андрій Бровко March 29, 2023
    Чарівна історія. Постійно перечитую цю бездоганну книгу, або слухаю в аудіо форматі. Ця книга це справжня знахідка. Розповідь про життя юного Гаррі, який знайшов своє місце в Світі Магії, дійсно зачаровує. Яскраві персонажі, заплутані історії та відчуття щирої дружби - все це робить книгу незабутнім досвідом для будь-якого читача. Дуже раджу прочитати, або послухати цю книгу, навіть якщо ви вже дивилися фільм. Бо кіно це лише маленька частка того безгранного світу, який демонструється у книжці. Я виріс на цих книжках і багато моїх однолітків, теж, це класика яку повинен прочитати кожен.
×