На полицю
0
0
0

🎧 Мене звати Мар'ям

Додано 2022-04-14 09:39:54
Мар’ям втратила дім у всіх його сенсах, опинилася в чужій країні, зіткнулася з ворожістю, породженої стереотипами й історіями, зміст яких їй годі збагнути, пережила болючу втрату, однак здобула найкоштовніший дарунок любові й врятованого життя.

Ця книжка про те, що коли в місто приходить війна, тим, хто зумів вислизнути з-під її полум’яних язиків, залишається небагато: пам’ять, любов і болюче бажання вберегти найдорожчих. Однак саме з цих трьох насінинок може вирости цілий новий світ – лиш би знайшлося для них трохи сприйнятливого ґрунту й турботи тих, хто поруч.
    Елементи 1—6 із 6.
    Олена May 5, 2023
    Життя на чужині. Це важко, через вимушеність залишати свою батьківщину. Але віра про хороше майбутнє не полишає головних героїв.
    Юра May 4, 2023
    Важко залишати свій будинок та їхати невідомо куди. Історія про війну, та вимушеність жити на чужині. Мені роман дуже сподобався.
    Сергій April 27, 2023
    В складних життєвих обставинах, страхові та болю ми завжди намагаємося вірити в любов, співчуття та допомогу навколишніх. Книга показує, що в більшості випадків обставини керують нами та ми повинні пристосувати до них і тоді ми стаємо сильними та непереможними. Книга про внутрішні переживання дівчини, сім'ю та надію на краще. І звичайно війну, яка прийшла неждано в наш дім на нашу землю. Вимушеність покинути власне житло та жити в чужій країні. Смуток за рідним краєм. Обов'язково почитайте, є хороші моменти, які затягують, легко читається. Переживаєш за головних героїв. Мені дуже сподобалася.
    Світлана April 22, 2023
    Книга написана нещодавно, про події, які нам всі знайомі до болю. Багато хто з нас також покинув рідний дім, в когось лишилися батьки. Це все для мене так знайоме, цей біль не відступає від нашого серця. Разом зі стражданнями та болю приходить ненависть до ворогів, які вдерлися на нашу мирну землю, вбивали та вбивають наших рідних. Книга створена для майбутніх поколінь, щоб не забували що було в нашій країні та якою ціною виборюється свобода, та право жити. Але обов'язково все закінчиться та прийде яскравий, сонячний, теплий та щасливий день. 
    Аліна June 5, 2022
    Чудова книга, емоційна, але з вірою у світло та майбутне. На даний час вона для багатьох дуже актуальна. Мені сподобалась, автор зміг зачепити щось у душі, й співставити себе з героїнею.
    Тетяна June 4, 2022
    Розумію, що книжка досить актуальна на протязі останніх рокі, та натрапила я на неї лише зараз. І це як виток долі, в найскрутніших для мене час я бачу книгу яка просто описує моє становище, один-в-один мої почуття та переживання. На читання часу зовсім мало, тому електронна версія - саме те, що потрібно. Але обов’язково перечитаю. Знаєте, це як настільна книга для біженців, як методички з поводження коли війна прийшла у твій дім та відібрала усе, що ти мав, усе для чого жив та працював. Страшно, та слухаючи книгу розумієш, що ти не один у своїй біді, що все буде добре, колись але обов’язково буде.
×